În stoc

DOBBLE

DBBL

De ce ne place?

Un joc simpatic și antrenant la care participă simultan toți jucătorii. Jocul antrenează gândirea analitică și concentratea sub presiune bazându-se pe analiza imaginilor de pe cartonașe și numirea rapidă a celei comune. Fiecare cartonaș conține 8 dintre cele 22 posibile și vine cu patru variante de joc.

 

detalii mai jos...

Detalii

79,00 lei

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 7 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 7 puncte care pot fi schimbate într-un cupon de 2,10 lei.

Add to my wishlist

Congratulations!
Please note that this list has been automatically created
Product added to the list
Close
Log in

You need to be logged in order to add products to a list

Sorry!

Please contact the shop first to be allowed to create a list

Cum îi ajută pe copii?

Jocul antrenează gândirea analitică și concentrarea sub presiune, jucătorii fiind simultan provocați să găsescă și să numească imaginea comună între cartonașul lor și cartonașul central sau al altui jucător. Jocul propune 4 variante de a-l juca, folosind aceleași abilități ale jucătorilor, dar o altă dinamică.

Este similar ca stil de joc cu Mâinile sus! Și Voodoo mania, dar acesta ni s-a părut un pic mai simplu, întrucât toate imaginile care apar pe cartonașe sunt diferite și în culori vii specifice fiecăreia. În Voodoo Mania și Hands up ai aceeași imagine în mai multe culori sau cantități diferite.

 

Cum se joacă?

Jocul propune patru variante:

Mini joc 1 (înaltul infern): trebuie să aduni cât mai multe cartonașe identificând imaginea comună dintre cartonașul tău și pe cel de deasupra teancului plasat la vedere în mijlocul mesei. Cel care o numește primul, ia cartea din teanc și toți pornesc într-o nouă căutare.

Mini joc 2 (fantâna): împărțiți toate cărțile jucătorilor, lăsând ultima carte la vedere în mijlocul mesei. Câștigă cel care scapă primul de toate cărțile din mână. Jucătorii își întorc teancul cu fața în sus și încep să caute imaginea comună dintre cartea lor și cea din mijloc. Cel care o numește primul o și așează deasupra și o nouă căutare începe.

Mini joc 3 (cartoful fierbinte): Fiecare jucător ia în mână câte o carte. Jucătorii le întorc deodată la vedere, ținându-le în palmă. Cel care identifică rapid un simbol comun cu al unui alt jucător îi plasează rapid cartea deasupra, ceilalți continuând să caute elementul comun între cele rămase.

Mini joc 4 (trebuie să le iei pe toate): se așează o carte în mijloc apoi fiecare jucător plasează în jurul ei câte o altă carte. Cel care identifică un element comun între una din ele si cea din mijloc o ridica si o pastreaza, jucătorii continuând la fel până când rămâne doar cartonașul din mijloc.

 

Sfaturi:

Este un joc ideal pentru călătorii sau de jucat în pauză cu colegii de școală, totul fiind așezat într-o cutiuță rotundă de metal.

  • Dimensiune cutie: 13 cm / 13 cm / 7,5 cm
  • Categorie: analiză rapidă
  • Număr jucători: 2 - 8
  • Vârstă recomandată de producător: 6 - 99
  • Durată joc: 15 minute
  • Jucători: Mai mulți
  • Producator: Asmodee, USA
Nota 
19-07-2017

Un joc provocator si distractiv pentru copii mici si mari!

L-am jucat impreuna cu copiii si ne-am distrat de minune!
Il recomand ca joc de calatorie si vacanta - ocupa putin loc in bagaj iar distractia e garantata!
Multumesc "Raftul cu jocuri"!

Scrieți-vă părerea !

Scrieti o recenzie

DOBBLE

DOBBLE

De ce ne place?

Un joc simpatic și antrenant la care participă simultan toți jucătorii. Jocul antrenează gândirea analitică și concentratea sub presiune bazându-se pe analiza imaginilor de pe cartonașe și numirea rapidă a celei comune. Fiecare cartonaș conține 8 dintre cele 22 posibile și vine cu patru variante de joc.

 

detalii mai jos...

Scrieti o recenzie

alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: