În stoc

LYNX GO

8412668189225

De ce ne place?

Testați-vă vederea de lincși și găsiți imaginile repetate de pe fiecare carte pentru a câștiga jocul.

Detalii mai jos...

Detalii

69,00 lei

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 6 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 6 puncte care pot fi schimbate într-un cupon de 1,80 lei.

Add to my wishlist

Congratulations!
Please note that this list has been automatically created
Product added to the list
Close
Log in

You need to be logged in order to add products to a list

Sorry!

Please contact the shop first to be allowed to create a list

Cum îi ajută pe copii?

Jocul îi ajută pe copii să-și dezvolte atenția și concentrarea. Viteza de reacție este necesară deoarece trebuie să cât mai multe cărți.

Cum se joacă?

Lynx

Așezați cărțile amestecate într-un teanc pe masă, cu cele 6 imagini mici în sus. Așezați primele 5 cărți pe masă, în jurul teancului.

Cel mai tânăr jucător întoarce ultima carte din teanc pentru a arăta fața cu imaginea mare. Împreună, toți jucători se uită la cărțile din jurul teancului pentru a încerca să găsească imagini mici care se potrivesc cu aceasta. Atunci când un jucător găsește o carte care se potrivește, o atinge și câștigă cartea respectivă. Este posibil să existe mai mult de o carte. Jocul continuă până când nu mai rămân cărți care corespund cu imaginea din mijloc. Când se întâmplă acest lucru sau atunci când nu există nicio carte care să se potrivească de la începutul rundei, primul jucător care atinge cartea din mijloc o câștigă. Dacă un jucător atinge cartea din mijloc, deși nu trebuie, acesta pierde una din cărțile sale.

În continuare, cărțile din jurul teancului care au dispărut sunt înlocuite, astfel încât să fie din nou 5. Jucătorul care a câștigat cartea din mijloc întoarce cartea din partea de sus a teancului și începe o rundă nouă.

Sfârșitul jocului

Jocul se sfârșește atunci când nu mai există cărți în teancul din mijloc. Jucătorul care a câștigat cele mai multe cărți câștigă și jocul. Dacă este egalitate, jucătorii împart victoria.

Am scăpat de Lynx

Toate cărțile se distribuie în mod egal jucătorilor. Fiecare trebuie să realizeze un teanc cu partea care arată 6 imagini orientată în sus. Cel mai tânăr jucător așază una din cărțile sale în mijlocul mesei cu imaginea mare orientată în sus.

Fiecare jucător caută rapid între cărțile sale o carte în care apare o versiune mică a imaginii de pe cartea aflată în mijloc. Atunci când găsește una, o așază peste teancul din mijloc fără a o întoarce, cu cele 6 imagini orientate în sus. Apoi toți jucătorii își întorc teancul și caută o carte în care apare versiunea mare a uneia dintre cele 6 imagini mici de pe cartea din mijloc.

Atunci când un jucător găsește o carte, o așază pe teancul din mijloc, cu imaginea mare orientată în sus, Toți jucătorii își întorc teancurile pentru a căuta o imagine mică potrivită, după cum au făcut în prima rundă.

Atenție! Atunci când există o imagine mare pe teancul din mijloc, jucătorii trebuie să își utilizeze cărțile cu cele 6 imagini mici orientate îîn sus și viceversa.

Sfârșitul jocului.

Jocul se sfârșește atunci când un jucător reușește să își plaseze cărțile pe teancul din mijloc, câștigând astfel jocul.

Lynx Bingo

Fiecare jucător primește 6 cărți. Trebuie să pună aceste cărți în față, cu imaginea mare orientată în sus.

În mijlocul mesei se așează o carte cu cele 6 imagini mici în sus.

Cum se joacă?

Împreună, toți jucătorii se uită la cărți și încearcă să găsească una dintre imaginile de pe cartea din mijloc. Primul jucător care găsește o potrivire spune care este obiectul respectiv și așază cartea sa pe teanc, întorcând-o, astfel încât să se poată vedea imaginile mici. Jocul continuă în același mod cu această carte nouă.

Dacă niciun jucător nu poate găsi potrivirea între cartea din mijloc și o carte pe care o deține, se așează o nouă carte pe teancul din mijloc și jocul continuă.

Sfârșitul jocului

Jocul se încheie atunci când un jucător reușește să scape de cele 6 cărți ale sale.

  • Categorie: atentie
  • Număr jucători: 2 - 8
  • Durată joc: 5 min
  • Jucători: Mai mulți
  • Producator: EDUCA BORRAS, Spain
  • Vârstă: de la 4 ANI

Scrieti o recenzie

LYNX GO

LYNX GO

De ce ne place?

Testați-vă vederea de lincși și găsiți imaginile repetate de pe fiecare carte pentru a câștiga jocul.

Detalii mai jos...

Scrieti o recenzie

alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: