Lista de cadouri – Moșului nu i-a fost niciodată mai ușor!

Publicat: 09-12-2020 11:22:25
Categorii: Articolele noastre

Vi s-a întâmplat ca de sărbatori sau de zile de naștere să vă spună cei apropiați  „Cumpară un cadou și din partea noastră, că tu știi cel mai bine ce își dorește copilul”? Și începi să verifici lista, dacă ai luat cadou din partea bunicilor, a matușii, a vărului, a prietenei tale și tot așa....

La Raftul cu Jocuri tocmai ce am implementat o soluție care speram să vă fie de ajutor – Lista de cadouri.

Cum funcționează?

Pasul 1 – În secțiunea „Contul meu” accesăm opțiunea „My Giftlist” și putem începe să configurăm lista.  O putem denumi, de exemplu „Aniversare Mihai 8 ani” și putem scrie și un mesaj personalizat.

Pasul 2 –  Împreună cu sărbătoritul alegem produsele pe care le dorim, intrăm pe fiecare produs și apăsăm butonul „Add to my wishlist”, iar produsul se va duce automat în lista noastră. Se pot adauga oricâte produse vă doriți.

Pasul 3 – Când lista este gata o trimitem în format electronic , pe messenger sau email, către persoanele dorite.

Pasul 4  - Apropiații dvs. acceseza lista, văd jocurile selectate și pot cumpăra pe cel pe care îl doresc. În dreptul acelui produs va apărea mesajul „Produs deja oferit”, pentru a nu ne trezi ca primim de 3 ori același joc J. Persoana care oferă cadoul va plati cu cardul direct pe site și va alege dacă produsul se livreaza la adresa proprie sau la adresa sărbătoritului.

Există și varianta să trimitem toate produsele odată, fiecare având un mesaj personalizat din partea celui care oferă.

Vi se pare o idee bună?

Share

Adauga un comentariu

 (cu http://)

© 2020 - LE&LE Games SRL- Toate drepturile rezervate