Acest produs nu mai este în stoc

TRAVELIN

6426008000271

De ce ne place?

Este un joc perfect de petrecut serile împreună! Creat și perfecționat pentru adevărații călători, acest joc de cărți conține toată aventura de care ai nevoie.

detalii mai jos ...

Detalii

79,00 lei

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 7 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 7 puncte care pot fi schimbate într-un cupon de 2,10 lei.

Add to my wishlist

Congratulations!
Please note that this list has been automatically created
Product added to the list
Close
Log in

You need to be logged in order to add products to a list

Sorry!

Please contact the shop first to be allowed to create a list

Cele 120 de carti de joc contin nume de tari si actiuni specifice, mijloace de transport sau diverse situatii cu care iti poti pune in dificultate oponentii sau cu ajutorul carora te poti apara! Taximetristii, kebab-ul stricat sau hotelurile inghesuite pot fi adevarate impedimente in calatoria ta!

Cum se joacă?

Amestecați toate cartonașele și împărțiți fiecărui jucător câte 8 cartonașe. Puneți pe masă 3 cartonașe cu fața în sus, apoi așezați pachetul cu cărțile rămase la îndemâna tuturor jucătorilor. Deschideți harta Europei și începeți jocul!

Fiecare jucător va alege din mâna sa câte o carte cu țara și o va plasa în dreptul său, cu fața în jos, stabilind punctul din care va începe călătoria sa prin Europa. Toți jucătorii își vor întoarce cărțile alese, iar cel care are numărul cel mai mic pe cartea aleasă, va începe jocul. Pe rând, fiecare jucător va extrage fie 2 cărți din pachet, fie una dintre cele 3 de pe masă, va juca o carte cu acțiune, apoi va decarta o carte. Pe parcursul jocului, ultima carte etalată este țara în care se află jucătorii. De fiecare dată când jucătorii etalează țări, plătesc pentru distanța parcursă prin cărțile cu mijloacele de transport autobuz, tren și/sau avion. Prin intermediul cartonașelor cu situații, vă puteți crea strategiile necesare pentru îndeplinirea obiectivului jocului înaintea adversarilor. Primul jucător care reusește să etaleze 5 țări în dreptul său, câștigă jocul.
 

  • Dimensiune cutie: 20 x 15.5 x 4.5 cm
  • Categorie: planificare
  • Număr jucători: 2 - 5
  • Vârstă recomandată de producător: +14 ani
  • Durată joc: 25 minute
  • Jucători: Mai mulți
  • Producator: LUDICUS GAMES
  • Vârstă: de la 14 ani

Scrieti o recenzie

TRAVELIN

TRAVELIN

De ce ne place?

Este un joc perfect de petrecut serile împreună! Creat și perfecționat pentru adevărații călători, acest joc de cărți conține toată aventura de care ai nevoie.

detalii mai jos ...

Scrieti o recenzie

alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: