în stoc

MONSTRUL CULORILOR

20030

Monstrul culorilor s-a trezit simțindu-se confuz și nu știe de ce. Sentimentele sale sunt amestecate iar acum el trebuie să își diferențieze emoțiile și să le pună pe fiecare dintre ele la locul lor. Îl veți ajuta?

Detalii

106,40 lei

133,00 lei

Nici un punct de loialitate pentru acest produs deoarece este în promoție.

Add to my wishlist

Congratulations!
Please note that this list has been automatically created
Product added to the list
Close
Log in

You need to be logged in order to add products to a list

Sorry!

Please contact the shop first to be allowed to create a list

Pentru a reuși, va trebui să vă gândiți la lucruri care vă fac să vă simțiți fericiți, triști, furioși, înfricoșați sau calmi, iar apoi să spuneți tuturor care sunt acele lucruri. Cu ajutorul vostru și al micuței sale prietene, cu siguranță el va reuși să o facă!

Cum se joacă?

Jucătorii trebuie să lucreze împreună mutând personajele pe toată planșa de joc și adunând jetoanele cu emoții, pe care le vor pune în borcanele corespunzătoare.

Atunci când Monstrul culorilor este mutat pe un spațiu unde se află un jeton cu emoții, jucătorul aflat la rândul va trebui să dea un exemplu de situație care îl determină să simtă emoția corespunzătoare. Poate fi un eveniment, o amintire, un obiect sau un anumit moment. După ce jucătorul a explicat ce anume îi cauzează emoția respectivă, acesta va alege unul dintre borcanele de pe raft și îl va întoarce.

Dacă borcanul are aceeași culoare ca jetonul, jucătorul îl poate pune înăuntru și poate așeza borcanul înapoi pe raft, astfel încât toata lumea să vadă ce emoție se află înăuntru.

Dacă borcanul nu se potrivește cu acea emoție, pentru că are o culoare diferită, jucătorul va trebui să pună jetonul înapoi pe planșă și borcanul înapoi pe raft, așa cum era înainte (cu gura în față).

Dacă borcanul are o etichetă multicoloră, jucătorul trebuie să schimbe poziția a două borcane goale de pe raft, la alegere, iar apoi să pună borcanul multicolor înapoi pe raft cu partea colorată la vedere. Dacă pe raft vreodată trei borcane cu etichete multicolore în același timp, atunci Monstrul culorilor va rămâne confuz și va merge la culcare, iar voi va trebui să reîncepeți jocul.

Jucătorii câștigă jocul dacă îl vor putea ajuta pe Monstrul culorilor să pună toate cele cinci jetoane cu emoții în borcanele corespunzătoare, înainte ca cele trei borcane multicolore să fie descoperite.

  • Dimensiune cutie: 30 x 30 x7cm
  • Categorie: comunicare
  • Număr jucători: 2 - 5
  • Vârstă recomandată de producător: 3+
  • Durată joc: 20 minute
  • Jucători: Mai mulți
  • Producator: IDEAL BOARD GAMES
  • Vârstă: de la 3 ANI

Scrieti o recenzie

MONSTRUL CULORILOR

MONSTRUL CULORILOR

Monstrul culorilor s-a trezit simțindu-se confuz și nu știe de ce. Sentimentele sale sunt amestecate iar acum el trebuie să își diferențieze emoțiile și să le pună pe fiecare dintre ele la locul lor. Îl veți ajuta?

Scrieti o recenzie

alte produse din aceeași categorie: