Livrare

Stimați clienți, pentru siguranța dumneavoastră și a angajaților noștri, vizita în showroom-ul nostru este posibilă doar în următoarele condiții:

- este necesară programare telefonică sau pe e-mail.

- este permis accesul doar pentru o singură persoană.

- am limitat timpul de prezentare a jocurilor la 15 min/vizitator.

- purtarea măștii de protecție este obligatorie.

- vă punem la dispoziție dezinfectant pentru igienizarea mâinilor.

Toate produsele disponibile pentru comandă se află în stocul nostru!

Pentru a cumpăra produse trebuie să plasezi şi să finalizezi o comandă. Comenzile plasate într-o zi lucrătoare până la ora 14 vor fi pregătite și ridicate de către curier în aceeași zi. Comenzile finalizate după ridicarea coletelor sau în zile nelucrătoare vor fi pregătite și preluate de curier în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea lor se face prin curierii Bookurier și TNT, dar puteți opta și pentru ridicare de la sediul nostru din București, Str Carol Davila, 34. În București

Termenii de livrare specificați în cadrul parcurgerii comenzii nu includ zilele libere.

În București ambii curieri livrează coletele în următoarea zi lucrătoare, iar tarifele sunt:

  • Bookurier - 15 lei
  • TNT - 24 lei

Pentru alte orașe, Bookurier are nevoie de obicei de două zile lucrătoare, însă TNT-ul garantează livrarea în ziua lucrătoare următoare!  Tarifele sunt:

  • Bookurier - 20 lei
  • TNT - 29 lei

Costul de livrare a comezilor care depășesc valoarea de 250 lei va fi suportat de noi, caz în care ne rezervăm dreptul de a alege curierul.

Tarifele și livrarea sunt valabile doar pentru România. 

Modalităţi de plată

Plata comenzii se poate face cu cardul, prin tranzacţie securizată asigurată de iPAY sau în numerar, în sistem ramburs la curier, odată cu primirea comenzii.

În cazul plăţii cu cardul, datele cardului tău sunt in deplină siguranță pentru că la Raftul cu Jocuri nu solicităm, nu reţinem si nu utilizăm nici o informaţie despre cardurile folosite la plata online. Toate plățile online sunt procesate în condiții de maximă securitate direct de catre  – iPAY procesatorul de date autorizat al raftulcujocuri.ro.

Nu este perceput niciun comision suplimentar de plată.

Puncte de loialitate 

Clienții care își crează cont pe site-ul nostru beneficiază de Puncte de loialitate, acordate în funcție de prețul produselor achiziționate. Acestea pot fi schimbate într-un cupon valoric cu o rată de conversie 1 punct=0,3 lei. Punctele de loialitate devin disponibile pentru a fi folosite după ce contravaloarea comenzii care le-a generat ajunge la noi (de la curier, mobilpay sau direct de la dvs pentru ridicările de la sediu). Cuponul generat în baza punctelor de loialitate este valabil și poate fi folosit timp de 365 de zile de la generare.

În cazul comenzilor finalizate instant, doar cu simpla introducere a datelor necesare livrării, fără a-ți crea un cont, nu poţi acumula de puncte de loialitate.

În fiecare zi lucrătoare, de luni până vineri, în intervalul 9.00-17.00 ne poți suna la numarul 021.411.01.17 pentru informații suplimentare sau pentru a ne transmite comanda ta.


© 2020 - EDU TRAINING SRL- Toate drepturile rezervate