Termeni și condiții

 

TERMENI ȘI CONDIȚII 

 

1. Elemente definitorii

 

Termenii și condițiile generale prevăzute în continuare se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri si servicii de catre EDU TRAINING SRL ("raftulcujocuri.ro") prin intermediul magazinului virtual www.raftulcujocuri.ro catre Cumpărător și pot fi modificate oricând de către raftulcujocuri.ro.

 

Astfel, următorii termeni vor însemna:

 

Cumpărător - persoana fizică sau juridică ce lansează o Comandă.

 

Vânzător - societatea comercială EDU TRAINING SRL, avand sediul social în București, strada Valea Oltului nr 141, sector 6, nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J40/1437/2005, CIF RO17167110, Capital social: 1000 lei, Banca Raiffeisen Bank, cont: RO06RZBR0000060006101779.

 

Bunuri și Servicii - orice produs sau serviciu care urmează a fi furnizat de catre Vânzător, Cumpărătorului.

 

Comandă - un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Vânzătorul este de acord să livreze Bunurile și Serviciile iar Cumpărătorul este de acord să primească aceste Bunuri si Servicii și să facă plata acestora.

 

Contract - o Comandă confirmată de catre Vânzător.

 

Drepturi de proprietate Intelectuală (în cele ce urmează DPI) - toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor, drepturile de bază de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci înregistrate și înregistrări ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

 

Specificații - toate specificațiile și/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor așa cum sunt precizate in Comandă.

 

2. Documente contractuale

 

Prin lansarea unei Comenzi electronice sau telefonice pe site-ul anterior menționat, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile.

 

Daca Vanzatorul confirmă Comanda, acest lucru va implica o acceptare completă a termenilor Comenzii. Acceptarea Comenzii de catre Vanzator se considera finalizată atunci când există o confirmare verbală (telefonică) sau electronică (e-mail) din partea Vânzătorului către Cumparător, fără a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vânzătorul nu consideră în nici un moment o comanda neconfirmată ca având valoarea unui Contract.

 

Confirmarea Comenzii se face telefonic sau electronic (e-mail).

 

Prețurile produselor din comanda sunt valabile 2 zile lucratoare de la data inregistrarii comenzii.

 

3. Extinderea obligatiilor vânzătorului

 

Informațiile prezentate pe site-urile vânzătorului, au caracter informativ și pot fi modificate de către Vânzător, fără o anunțare prealabilă. 

 

Comunicarea cu magazinul - se poate face prin interacțiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele menționate la secțiunea "contact". Vor fi excluse din site sau ignorate, păreri sau adresări ce conțin injurii sau un limbaj neadecvat. Vânzătorul are libertatea de a gestiona informațiile primite fără a fi nevoit sa aducă justificari pentru aceasta. 

 

 

4. Dreptul de proprietate intelectuala si industriala

 

Numele site-ului precum și însemnele grafice sunt marci inregistrate in proprietatea EDU TRAINING SRL si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fără acordul scris al proprietarului.

 

 

5. Confidențialitate - publicitate

 

Informatiile de orice natură furnizate de către Cumpărător Vânzătorului, vor ramane în proprietatea Vânzătorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului / Comenzii.

 

Mesajele raftulcujocuri.ro sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati și agreați de raftulcujocuri.ro. Astfel sunt asigurate confidențialitatea și securitatea informațiilor.

 

 

6. Termene - penalități

 

În cazul în care nu pot fi respectate termenele de livrare și/sau pornire a Comenzii, Vânzătorul este obligat să anunțe Cumpărătorul de termenul estimat de finalizare a livrării. Cumpărătorul va avea dreptul să revendice daune suplimentare de la Vânzător, cand este permis de lege, în cazul neîndeplinirii totale sau parțiale din partea vânzătorului a executării Contractului în conformitate cu termenele stabilite.

 

În cazul în care Cumparatorul întarzie din vina sa plata mărfurilor în termenul prevazut în factura emisa de Vânzător, este obligat la plata unei penalitati de 0,5% pe zi din suma datorată.

 

În cazul în care Vânzătorul primește informații eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta încadrându-se in termen de 3 zile lucrătoare.

 

 

7. Facturare - plati

 

Prețurile produselor și serviciilor afișate în cadrul site-ului www.raftulcujocuri.ro includ T.V.A. conform legii în vigoare.

 

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate in Comandă. Vânzătorul va emite către Cumpărător o factură pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligația Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

 

Vânzătorul raftulcujocuri.ro va transmite Cumpărătorului factura aferentă Comenzii în format electronic, prin adaugarea facturii în Contul Cumparatorului sau prin posta electronică, la adresa de e-mail mentionată de Cumpărător în Contul sau.

 

Pentru o corectă comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului îi revin obligațiile de a-și actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul său și să acceseze informațiile și documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

 

Prin această modalitate de comunicare Cumparatorul, accesand Contul sau de pe www.raftulcujocuri.ro, va deține o evidență a facturilor emise de raftulcujocuri.ro, putându-le salva și arhiva la rândul său.

 

Prin trimiterea Comenzii, Cumpărătorul iși exprimă acordul să primească facturile în format electronic prin adăugarea acestora de catre raftulcujocuri.ro în Contul de client sau prin posta electronică, la adresa de e-mail mentionată în Contul său.

 

În cazul în care aceste informații sunt indisponibile pentru 48 de ore în contul de client, vă rugam să ne sesizați acest aspect pe adresa de mail: contact@raftulcujocuri.ro.

 

8. Riscuri si responsabilitati

 

Livrare

 

Vânzătorul se obligă sa expedieze Bunurile si Serviciile în sistem de curierat door-to-door către Cumpărător.

 

Transport - Ambalare

 

În afară de cazul în care este agreat de Vânzător și Cumpărător diferit, Vânzătorul se descarca de riscurile și responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile în momentul predării acestora către societatea de curierat intern cu care Vânzătorul colaboreaza sau către reprezentantul Cumparatorului.

 

Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare.

 

Vânzătorul va efectua livrare Bunurilor si Serviciile pe teritoriul Romaniei.

 

 

9. Acceptare și retur

 

Acceptarea va fi facută atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile menționate în Comandă. În cazul în care Cumpărătorul descoperă că Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor, atunci Vânzătorul va aduce la conformitate Produsele si Serviciile.

 

Pentru produsele vândute și livrate de raftulcujocuri.ro (EDU TRAINING SRL) cumparatorul beneficiază de returul produselor în 14 zile lucrătoare fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Acestea trebuie să fie returnate în aceeași stare în care au fost livrate, în ambalajul original sigilat și etichetele intacte, însoțite de documentele care le-au insotit. Cheltuielile directe de returnare a produselor vor fi suportate de cumpărător. 

 

 

10. Garanții

 

Toate produsele comercializate de catre site-ul www.raftulcujocuri.ro.ro, cu exceptia celor resigilate, beneficiaza de conditți de garantie conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor. Produsele sunt noi (exceptie produsele resigilate), în ambalajele originale și provin din surse autorizate de fiecare producător in parte.

 

  

11. Transferul proprietății

 

Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferată la livrare, după efectuarea plății din partea Cumpărătorului în locația indicată în comandă (întelegand prin livrare - semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscală in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vânzător să permită Cumpărătorului deschiderea coletelor înainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnării de livrare și achitării eventualei contravalori a acestora.

 

 

12. Răspundere

 

Vânzătorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumpărătorul sau oricare terță parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către Vânzător a oricărei din obligațiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezultă din utilizarea Bunurilor și Serviciilor după livrare și în special pentru pierderea produselor.

 

Vânzătorul va fi raspunzator în cazul în care sub-contractanții și/sau partenerii săi de orice fel implicați în executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.

 

 

13. Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

S.C. EDU TRAINING SRL („raftulcujocuri.ro”) este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal ANPC sub numarul 3047/17.02.2014.

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificata si completata, raftulcujocuri.ro are obligatia de a administra in conditii de sigurantă și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastra.

 

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe raftulcujocuri.ro.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

 

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a raftulcujocuri.ro, inregistrată in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 3047/17.02.2014, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre raftulcujocuri.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre raftulcujocuri.ro, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre raftulcujocuri.ro atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate.

 

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

 

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa Edu Training SRL, str Carol Davila nr 34, et 2, ap 9, sector 5, Bucuresti, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

 

- o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;

 

- sa interviti asupra datelor transmise;

 

- sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara

 

- sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

 

Astfel, raftulcujocuri.ro poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

 

raftulcujocuri.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul raftulcujocuri.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

 

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate în scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini și a evalua serviciile noastre și a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

 

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

14. Forta majoră

 

Nici una din parți nu va fi răspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului partilor și care nu poate fi evitat.

 

 

15. Legea aplicabilă - Jurisdicția

 

 

Prezentul contract este supus legii române. Eventualele litigii apărute între raftulcujocuri.ro si utilizatori / clienti / cumparatori se vor rezolva pe cale amiabilă sau, in cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi solutionate de instanțele judecatoresti române competente. 
Pentru solutionarea online a litigiilor puteti accesa: 
https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=RO

 


© 2017 - EDU TRAINING SRL- Toate drepturile rezervate