Acest produs nu mai este în stoc

KRAKEN ATTACK

51687

De ce ne place?

Kraken Attack este un joc de cooperare în care este necesară coordonarea acțiunilor de apărare ale navei  împotriva atacurilor caracatiței uriașe. Jucătorii trebuie să foloseasca cărțile cu săbii, pistoale și tunuri pentru a apăra corabia și își pot folosi puterile speciale pentru a-l învinge pe Kraken.

Detalii...

Detalii

165,00 lei

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 16 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 16 puncte care pot fi schimbate într-un cupon de 4,80 lei.

Add to my wishlist

Congratulations!
Please note that this list has been automatically created
Product added to the list
Close
Log in

You need to be logged in order to add products to a list

Sorry!

Please contact the shop first to be allowed to create a list

Cum îi ajută pe copii?

Jocul încurajează cooperarea, spiritul de echipă, comunicarea între jucători și antrenează capacitatea de a lua decizii sub presiune.

Cum se joacă?

Obiectivul jocului este să reușiți să plasați 3 jetoane de atac pe Kraken dar, dacă Kraken reușește să vă facă 4 găuri în corabie, pierdeți.

Jucătorul care imită cel mai bine o caracatiță începe primul.Mai apoi, fiecare jucător își începe tura în ordinea acelor de ceas. 

Tura unui jucător e compusă din 2 faze

   1. Mută un tentacul

Ca să muți tentaculele aruncă toate zarurile disponibile(la începutul jocului doar 2 zaruri sunt disponibile). Zarul roșu mută un tentacul roșu, iar zarul mov muta un tentacul mov iar simbolurile de pe fețele zarurilor se potrivesc simbolurilor desenate pe părțile corabiei în spatiul pentru bule. Acestea îți arată pe care tentacul să îl muți.

De exemplu: „Steaua” de pe zarul roșu îți indică mutarea unui tentacul roșu pe rândul „stea”. Fiecare tentacul se muta doar pe rândul său în linie dreaptă față de corabie.

Partea goală nu mută niciun tentacul, iar ochiul caracatiței este explicat mai târziu.

Odată ce zarurile au fost aruncate mută tentaculul corespunzător un spațiu mai aproape de corabie. Același tentacul poate să se mute mai mult de un spatiu pe tură(dacă arunci acelasi simbol cu bule pe mai multe zaruri de aceeași cuuloare).

Ai grija! Pentru fiecare ochi de caracatiță de pe zar muți TOATE tentaculele un spatiu mai aproape de corabie.  Dacă un tentacul este deja în zona săbiilor, acesta atacă corabia!

   2. Joacă o carte de acțiune

Odată ce zarurile au fost aruncate, iar tentaculele mutate, e rândul tău să ataci! Trebuie să alegi una din cărțile cu acțiuni care se află cu fața în sus în fața ta să te ajute să împingi înapoi tentaculele. Pe ficare carte cu acțiuni vei găsi multe simboluri care sunt explicate mai jos. Aceste simboluri reprezintă diferite acțiuni, iar tu poți alege să le îndeplinești în orice ordine dorești. Nu trebuie sa faci toate acțiunile de pe cartea ta.

Jocul se încheie în urmatoarele două moduri:

  • Un pirat plasează al treilea jeton Kraken atac pe figurina caracatiță. Atunci caracatița și-a învațat lecția și se întoarce în adâncurile oceanului. Câștigați jocul imediat!

  • Al patrulea jeton gaură este plasat în corabie.Dezastru! Corabia voastra se scufundă, iar voi naufragiați pe o insulă deșertică! Ați pierdut jocul!

  • Dimensiune cutie: 24 x 24 x 7cm
  • Categorie: cooperare
  • Număr jucători: 1-4
  • Vârstă recomandată de producător: +6
  • Durată joc: 20 minute
  • Jucători: Mai mulți
  • Producator: LOKI
  • Vârstă: de la 7 ANI

Scrieti o recenzie

KRAKEN ATTACK

KRAKEN ATTACK

De ce ne place?

Kraken Attack este un joc de cooperare în care este necesară coordonarea acțiunilor de apărare ale navei  împotriva atacurilor caracatiței uriașe. Jucătorii trebuie să foloseasca cărțile cu săbii, pistoale și tunuri pentru a apăra corabia și își pot folosi puterile speciale pentru a-l învinge pe Kraken.

Detalii...

Scrieti o recenzie

alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: