În stoc

BLUE BANANA

9001890661990

De ce ne place?

O banană albastră, un flamingo verde? Nimic nu se potrivește! Va trebui să găsiți repede culorile și simbolurile potrivite.

Detalii mai jos...

Detalii

59,00 lei

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 5 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 5 puncte care pot fi schimbate într-un cupon de 1,50 lei.

Add to my wishlist

Congratulations!
Please note that this list has been automatically created
Product added to the list
Close
Log in

You need to be logged in order to add products to a list

Sorry!

Please contact the shop first to be allowed to create a list

Cum îi ajută pe copii?

Blue banana este un joc foarte haios, de gândire rapidă și viteză de reacțieJocul dezvoltă spiritul de observaţie, atenţia, concentrarea și deducția logică a celor mici. 

Cum se joacă?

Scopul jocului este să strângeți cât mai multe cărți de joc, prin identificarea corectă a simbolurilor. Luați 16 cărți și formați un teanc de cărți model separat, pe care puneți cartea mod de joc cu bifa verde în sus. Apoi, formați 8 teancuri de cărți simbol, de mărimi asemănătoare și puneți-le în formă de cerc, iar în centrul cercului puneți banana albastră

Jucătorul care a mâncat cel mai recent o banană începe. Se joacă în 8 etape, care se scorează separat. O etapă decurge astfel:

a) Cine începe trage 2 cărți de la baza teancului model și le pune lângă acesta, una lângă alta. Acestea arată ce culori și ce simboluri trebuie să căutați. Dacă au fost trase 2 cărți model identice, una se bagă la loc în pachet și se trage altă carte.

b) La semnalul Start, toată lumea trebuie să se uite la cărțile de pe cele 8 teancuri dispuse în cerc, și să le caute pe cele care au legătură de culoare sau simbol cu cărțile model, astfel:

  - ce simboluri au culoarea reală, cea arătată de cărțile model?

  - ce culori reale au de fapt cărțile model?

Exemplu:  Dacă apar cărțile model flamingo verde și banana albastră, trebuie să căutați următoarele cărți din teanc puse în cerc:

 1. Cărți care au simboluri de culori intriseci verde și albastru, deci broască și balenă

 2. Cărți care au culorile normale ale flamingoului și bananei, deci cărțile de culori roz și galben.

La sfârșitul etapei se întorc pe verso cărțile model. iar simbolurile și culorile de pe verso sunt cele care trebuie luate din etalare. Jocul se termină după cele 8 ture, când se termină teancul de cărți model.

  • Dimensiune cutie: 16,5 x 16,5 x 6 cm
  • Categorie: atentie
  • Număr jucători: 2 - 5
  • Vârstă recomandată de producător: 10+
  • Durată joc: 20 minute
  • Jucători: Mai mulți
  • Producator: Piatnik, Austria
  • Vârstă: de la 10 ani.

Scrieti o recenzie

BLUE BANANA

BLUE BANANA

De ce ne place?

O banană albastră, un flamingo verde? Nimic nu se potrivește! Va trebui să găsiți repede culorile și simbolurile potrivite.

Detalii mai jos...

Scrieti o recenzie

alte produse din aceeași categorie: