New HELLO DINO

În stock

HELLO DINO

9001890713293

De ce ne place?

"Ce se întâmplă aici?" Este mare dezordine în cuibul de dinozauri, pentru că puii își schimbă tot timpul locul. Cine va fi prima sau primul care va face ordine în cuib și va pune cei 5 pui de dinozauri la locul lor?

Detalii

79,00 lei

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 7 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 7 puncte care pot fi schimbate într-un cupon de 2,10 lei.

Add to my wishlist

Congratulations!
Please note that this list has been automatically created
Product added to the list
Close
Log in

You need to be logged in order to add products to a list

Sorry!

Please contact the shop first to be allowed to create a list

Cum îi ajută pe copii?

Jocul antrenează concentrarea, atenția și memoria jucătorilor într-un mod distractiv și amuzant.

Cum se joacă?

Puneți placa circulară în centrul mesei și rotiți partea transparentă până parțile în relief se suprapun peste stâncile de culoare gri. Ascundeți fiecare cuib cu pui de dino sub o coaja de ou și amstecați cuiburile, apoi puneți-le aleator pe locurile circulare de pe placa de joc.

Jucătorul cel mai tânăr începe și se joacă în sens orar. Pe tura sa fiecare jucător dă cu zarul colorat și apoi poate face doar una din cele 3 acțiuni dacă pe zar apare o culoare:

1. Mută un ou de dino în secțiunea de culoarea zarului din altă secțiune, dacă există un spațiu liber. Apoi poate verifica culoarea puiului de dino.

2. Mută un pui de dino dintr-o secțiune de culoarea zarului, într-o secțiune de altă culoare, cu condiția să fie un spațiu liber. Poate verifica apoi culoarea puiului de dino mutat.

3. Verifică ce culoare are un pui de dino din secțiunea de culoarea zarului.

Dacă jucătorul dă cu zarul semnul săgeții, atunci rotește o poziție (o pozitie = o secțiune culoare) placa transparentă mobila în orice direcție până stâncile se suprapun din nou. Jucatorul se poate uita apoi la culoarea oricărui pui de dino de pe tablă.

Atenție! Toți jucătorii trebuie să vadă culoarea puiului de dino, nu numai jucătorul care își joacă tura!

Dacă prin acțiunea de pe tura sa, un jucător descoperă un pui de dino de aceeași culoare cu secțiunea circulară pe care se găsește, atunci poate lua un jeton cu un pui de dino de culoarea respectivă și îl plasează în fața sa. Fiecare jucător are voie să aiba doar câte un singur jeton cu pui de dino din fiecare culoare în fața sa. După ce a jucat o acțiune din cele descrise, jucătorul pasează și va începe tura jucătorului din stânga sa.

Jocul continuă până când unul dintre jucători face o colecție de 5 jetoane cu pui de dinozauri de culori diferite. Acel jucător este câștigătorul jocului. Bravo!

  • Dimensiune cutie: 30 x 30 x 8 cm
  • Categorie: atentie
  • Număr jucători: 2 - 4
  • Vârstă recomandată de producător: 5+
  • Durată joc: 20 - 30 min
  • Jucători: Mai mulți
  • Producator: Piatnik, Austria
  • Vârstă: de la 5 ANI

Scrieti o recenzie

HELLO DINO

HELLO DINO

De ce ne place?

"Ce se întâmplă aici?" Este mare dezordine în cuibul de dinozauri, pentru că puii își schimbă tot timpul locul. Cine va fi prima sau primul care va face ordine în cuib și va pune cei 5 pui de dinozauri la locul lor?

Scrieti o recenzie

alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: