În stoc

GHO GHO GHOSTY

9001890659096

De ce ne place?

Acțiunea jocului se petrece într-un parc de distracții fantomă în care jucătorii încearcă să construiască cel mai mare tren fantomă. Călătoria cu trenul este o adevărată provocare, iar jucătorii licitează cărți, încearcă să ghicească cărțile d-lui Ghosty și să urce cât mai mulți pasageri în tren.

Detalii mai jos...

Detalii

57,00 lei

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 5 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 5 puncte care pot fi schimbate într-un cupon de 1,50 lei.

Add to my wishlist

Congratulations!
Please note that this list has been automatically created
Product added to the list
Close
Log in

You need to be logged in order to add products to a list

Sorry!

Please contact the shop first to be allowed to create a list

Cum se joacă?

Separă cele 5 cărți tren fantomă. Cel mai tânăr dintre jucători îl primește pe Domnul Ghosty și plasează figurina în fața lui pe masă. Amestecă toate cărțile vagon și așează-le teanc pe masă cu fața în jos. În funcție de numărul de jucători, înainte de a începe jocul trebuie retrase din joc mai multe cărți vagon: la 2 jucători retrage 12 cărți vagon, la 3 jucători retrage 8 cărți vagon, la 4 jucători retrage 6 cărți vagon.

Trage 7 cărți vagon din teancul rămas, întoarce-le cu fața în sus și etalează-le pe mijlocul mesei. Dacă toate cărțile întoarse au aceeași culoare, ceea ce se întâmplă foarte rar, trebuie trase din teanc alte cărți până se obțin cel puțin două culori diferite. Fiecare jucător trage o carte vagon din teanc și o așează vizibil cu fața în sus pe masă în fața sa. Fiecare jucător primește un ansamblu de cărți șef de teren de aceeași culoare pe care le va ține în mână și o carte de scor pe care o așează pe masă în fața sa. 

Jocul se desfășoară în mai multe runde. Cel mai tânăr jucător devine Domnul Ghosty pentru prima rundă de joc. O rundă este compusă din următoarele patru faze:

1. Licitația jucătorilor:  Pentru a începe, toți jucătorii încearcă să ghicească ce cărți vagon va lua Domnul Ghosty în trenul său. Pentru aceasta, fiecare jucător va alege în secret o carte șef de tren dintre cele aflate în mâna sa și o așează pe masă cu fața în jos fără a o arăta celorlalți jucători.

2. Domnul Ghosty alege 2 cărți vagon dintre cele etalate cu fața în sus pe masă: Imediat ce fiecare jucător are o carte șef de tren întoarsă cu fața în sus în fața sa, Domnul Ghosty alege două cărți vagon dintre cele etalate și le așează în fața sa.

3. Evaluarea licitării: În sensul acelor de ceas, începând de la jucătorul aflat la stânga Domnului Ghosty, cărțile șef de teren așezate cu fața în jos de fiecare jucător sunt întoarse și comparate cu cele două cărți vagon alese de Domnul Ghosty.

Licitație reușită! Dacă jucătorul a jucat o carte șef de teren a cărei culoare corespunde uneia dintre cărțile vagon alese de domnul Ghosty, acesta poate să ia o carte vagon din cele rămase la vedere pe masă, fie să ia cartea de deasupra teancului de cărți vagon cu fața în fața în jos.

Licitație nereușită! Dacă jucătorul a jucat o carte șef de tren a cărei culoare nu corespunde uneia dintre cărțile vagon alese de dl. Ghosty, acesta nu primește nimic în această rundă.

Jocul se termină când rămân mai puțin de 7 cărți vagon de așezat pe mijlocul mesei. Jucătorul cu cele mai multe puncte câștigă.

  • Dimensiune cutie: 16,5 x 16,5 x 6
  • Categorie: luare de decizii
  • Număr jucători: 2 - 4
  • Durată joc: 20 minute
  • Jucători: Mai mulți
  • Producator: Piatnik, Austria
  • Vârstă: de la 7 ANI

Scrieti o recenzie

GHO GHO GHOSTY

GHO GHO GHOSTY

De ce ne place?

Acțiunea jocului se petrece într-un parc de distracții fantomă în care jucătorii încearcă să construiască cel mai mare tren fantomă. Călătoria cu trenul este o adevărată provocare, iar jucătorii licitează cărți, încearcă să ghicească cărțile d-lui Ghosty și să urce cât mai mulți pasageri în tren.

Detalii mai jos...

Scrieti o recenzie

alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: