În stoc

DRAGOMINO

3664824000775

De ce ne place?

Un joc tactic în care jucătorii vor crea și explora noi ținuturi în căutarea ouălelor de dragon. Piesele de tip domino, de fiecare dată când sunt adăugate la regatul existent, crează noi conexiuni și posibilități de a descoperi dragonii ascunși

Detalii mai jos...

Detalii

105,00 lei

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 10 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 10 puncte care pot fi schimbate într-un cupon de 3,00 lei.

Add to my wishlist

Congratulations!
Please note that this list has been automatically created
Product added to the list
Close
Log in

You need to be logged in order to add products to a list

Sorry!

Please contact the shop first to be allowed to create a list

Cum îi ajută pe copii? 

PorJocul dezvoltă gândirea strategică și foloseste abilitățile jucătorilor de a lua decizii pe termen scurt și lung și de a-și maximiza beneficiile la fiecare mutare.

Cum se joacă?

De fiecare dată începe jucătorul care are piesa Mama Dragon și apoi se continuă urmând direcția acelor de ceas, îndeplinindu-se următoarele două etape în ordine:

  • Să vizitați locuri (alegeți una dintre piesele domino disponibile)
  • Să arătați ce ați descoperit (plasați acest nou domino lângă piesa domino de început astfel încât acestea să se atingă cel puțin într-o parte. Zona voastră de explorare include acum și noul domino).

După ce piesa domino a fost pusă jos se creează noi conexiuni. Pentru fiecare pătrat al dominoului care atinge un alt pătrat (de la un alt domino): 

  • Dacă peisajele sunt diferite, nu se întâmplă nimic.
  • Dacă peisajele sunt de același fel, se ia un jeton Ou corespunzător acelui peisaj și urmează a se descoperi ce se află pe cealaltă parte: dacă este un pui de dragon primiți un 1 punct, dacă este o coajă de ou nu primiți nimic, dar se ia Mama Dragon. Aceasta va permite jucătorului să înceapă următoarea rundă, în cazul în care un alt jucător nu va pune mâna pe ea.

După ce toți jucătorii au dus la îndeplinire acești 2 pași, întoarceți piesele domino care au rămas (acestea nu vor fi folosite până la finalul jocului), luați 4 piese domino noi din cutie și plasați-le în mijlocul mesei cu fața în sus.

Jocul se termină atunci când toate piesele domino din joc au fost folosite. Jucătorii câștigă câte 1 punct pentru fiecare pui de dragon pe care l-au descoperit. Jucătorul care are Mama Dragonului câștigă 1 punct bonus. Câștigător este jucătorul care are cele mai multe puncte. În caz de egalitate, câștigă jucătorul care are cele mai multe coji de ou. Dacă încă este egalitate, atunci victoria se împarte.

  • Dimensiune cutie: 26,5 x 20 x 6
  • Categorie: luare de decizii
  • Număr jucători: 2 - 4
  • Durată joc: 15 minute
  • Jucători: Mai mulți
  • Producator: Blue Orange, SUA
  • Vârstă: de la 5 ANI

Scrieti o recenzie

DRAGOMINO

DRAGOMINO

De ce ne place?

Un joc tactic în care jucătorii vor crea și explora noi ținuturi în căutarea ouălelor de dragon. Piesele de tip domino, de fiecare dată când sunt adăugate la regatul existent, crează noi conexiuni și posibilități de a descoperi dragonii ascunși

Detalii mai jos...

Scrieti o recenzie

alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: