În stoc

COLLEXION

3664824000782

De ce ne place?

Colectați poligoane pentru a crea seturi care să vă aducă puncte. Pare ușor? Ei bine, aveți grijă! Toate piesele pe care le colectați care nu fac parte dintr-un set vă vor face să pierdeți puncte la finalul jocului! Nu fiți lacomi și asigurați-vă că aveți în vedere și piesele adversarilor!

Detalii mai jos...

Detalii

105,00 lei

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 10 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 10 puncte care pot fi schimbate într-un cupon de 3,00 lei.

Add to my wishlist

Congratulations!
Please note that this list has been automatically created
Product added to the list
Close
Log in

You need to be logged in order to add products to a list

Sorry!

Please contact the shop first to be allowed to create a list

Cum îi ajută pe copii?

Jocul le testează și dezvoltă copiilor capacitățile de analiză rapidă, percepție vizuală și dexteritatea.

Cum se joacă?

Începe jucătorul care poartă hainele cele mai colorate și apoi jocul se continuă în ture respectându-se ordinea indicată de acele de ceas.

Turele sunt împărțite în 3 etape:     

       1. Alegerea unuia sau a mai multor poligoane din spațiul de joc - trebuie să luați cel puțin un poligon accesibil dintre cele care se află în spațiul de joc

Un poligon este considerat a fi accesibil atunci când nu există alte poligoane care să se afle deasupra acestuia. Apoi, puteți alege să mai luați încă un poligon în plus doar dacă acesta are cel puțin o trăsătură comună (culoare sau formă) cu poligonul pe care tocmai l-ați ales. Atunci când vă vine rândul puteți alege până la cel mult 4 poligoane. Pentru a nu vă încurca, faceți un teanc care să conțină toate pligoanele luate pe parcursul unei runde. Poligonul care se află în vârful teancului vă va ajuta să vă amintiți care poligon(oane) pot fi alese.

     2. Adăugarea poligonului(oanelor) ales(e) la propria colecție - poligoanele alese pe parcursul unei runde se adaugă la propria colecție. O colecție reprezintă toate acele poligoane care nu fac încă parte dintr-un set. (a se vedea Completarea unuia sau a mai multor seturi).

       3. Completarea unuia sau a mai multor seturi.

După ce ați adăugat poligonul(oanele) la propria colecție, dacă aveți unul sau mai multe seturi, acestea trebuie predate. Cu alte cuvinte, fiecare set complet de 4 poligoane trebuie înlăturat. Sunt 2 tipuri de seturi: 

  • Un set al culorilor: 4 poligoane care au aceeași culoare, dar 4 forme diferite
  • Un set al formelor: 4 poligoane care au aceeași formă, dar 4 culori diferite

Finalul jocului

Jocul se poate termina în 2 moduri:     

1. Nu mai este niciun jeton Bonus după ce a trecut rândul unui jucător. Nu vor mai fi alte runde, însă e important ca fiecare jucător să fi jucat de același număr de ori. Pe parcursul ultimei runde, există o regulă specială, astfel că nu este obligatoriu să fie luat cel puțin un poligon. În schimb, pot fi completate unul sau mai multe seturi sau poate fi folosit un jeton Putere.     

2. Nu mai sunt poligoane. Runda trebuie finalizată, astfel încât fiecare jucător să fi jucat la fel de multe runde.

  • Dimensiune cutie: 26,5 x 26,5 x 6 cm
  • Categorie: analiză rapidă
  • Număr jucători: 2 - 4
  • Durată joc: 20 minute
  • Jucători: Mai mulți
  • Producator: Blue Orange, SUA
  • Vârstă: de la 7 ANI

Scrieti o recenzie

COLLEXION

COLLEXION

De ce ne place?

Colectați poligoane pentru a crea seturi care să vă aducă puncte. Pare ușor? Ei bine, aveți grijă! Toate piesele pe care le colectați care nu fac parte dintr-un set vă vor face să pierdeți puncte la finalul jocului! Nu fiți lacomi și asigurați-vă că aveți în vedere și piesele adversarilor!

Detalii mai jos...

Scrieti o recenzie

alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: