În stoc

CARTAGENA

9001890684999

De ce ne place?

Ne place foarte mult acest joc în care jucătorii trebuie să îi ajute pe cei 6 pirați să evedeze prin pasajul subteran. Jocul are la bază povestea marii evadarări a piraților din fortăreața Cartagena în anul 1672.

Detalii mai jos...

Detalii

99,00 lei

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 9 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 9 puncte care pot fi schimbate într-un cupon de 2,70 lei.

Add to my wishlist

Congratulations!
Please note that this list has been automatically created
Product added to the list
Close
Log in

You need to be logged in order to add products to a list

Sorry!

Please contact the shop first to be allowed to create a list

Cum îi ajută pe copii?

Cartagena este un joc de strategie care dezvoltă abilitățile de luare a deciziilor, planificare pe termen lung și managementul grupului În același timp copiii învață despre folosirea eficientă a resurselor, importanța obținerii și conservării lor.

Cum se joacă?

Fiecare jucător controlează un grup de 6 pirați de aceeași culoare și încearcă să îi treacă prin pasajele subterane ce leagă fortăreața de golf, unde îi așteaptă o barcă. Imediat ce un jucător și-a îmbarcat  toți cei 6 pirați ai săi în barcă, aceasta pleacă și jocul ia sfârșit.

Așază unul lângă altul 6 din cele 8 segmente ale tablei de joc ce reprezintă pasajul subteran, astfel încât să creezi un drum continuu făcut din 36 de simboluri (fiecare simbol reprezintă un spațiu). Acesta va fi drumul pe care trebuie să-l străbată pirații pentru a ajunge la golf și la barcă. Așază tabla închisoare la un capăt al drumului și tabla barcă la celălalt capăt.

Fiecare din jucători ia un set complet de 6 pirați de aceeași culoare și îi plasează pe tabla închisoare. După ce se amestecă bine cărțile de joc, se împart fiecărui jucător câte 6 cărți, cu fața în jos. Restul pachetului de cărți se așază teanc pe masă cu fața în jos. Din acest depozit, jucătorii vor trage cărți în timpul jocului.

 Când este rândul său, jucătorul poat decide să facă una până la trei din următoarele acțiuni:

Să joace o carte și să avanseze un pirat pe primul spațiu gol care conține simbolul arătat de carte. Dacă nu este niciun loc vacant cu același simbol ca al cărții, poate  avansa piratul până la sfârșitul pasajului, în barc

Să mute un pirat înapoi și să tragă una sau două cărți.  Un spațiu poate fi ocupat de maxim trei pirați. Dacă piratul tău se așează pe un spațiu ocupat de un singur pirat, trage o singură carte din teanc; dacă piratul tău se așează pe un spațiu ocupat de doi pirați, trage două cărți din teanc. Cărțile trase din teanc pot fi folosite imediat în același tur de joc în cadrul celor trei acțiuni permise sau în tururile următoare.

Să tragă direct o carte din teanc.

Acțiunile pot fi făcute în orice ordine și în orice combinație pe care o dorește fiecare jucător.

Primul jucător care reușește să-și așeze în barcă pe toți cei 6 pirați ai săi, câștigă jocul

  • Dimensiune cutie: 28 x 19 x 6.5 cm
  • Categorie: managementul grupului
  • Număr jucători: 2 - 5
  • Durată joc: 40 min
  • Jucători: Mai mulți
  • Producator: Piatnik, Austria
  • Vârstă: de la 8 ANI

Scrieti o recenzie

CARTAGENA

CARTAGENA

De ce ne place?

Ne place foarte mult acest joc în care jucătorii trebuie să îi ajute pe cei 6 pirați să evedeze prin pasajul subteran. Jocul are la bază povestea marii evadarări a piraților din fortăreața Cartagena în anul 1672.

Detalii mai jos...

Scrieti o recenzie

alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: