Acest produs nu mai este în stoc

FLORA COLOR

DJ08453

De ce ne place?

 

Cei 4 iepurași grădinari se străduiesc să cultive și să aleagă cele mai frumoase flori pentru buchetele lor. Un joc în care trebuie să iei cele mai bune decizii în mutatea iepurașului pentru a crea buchețele cât mai mari și valoroase.

Vârstă recomandată: 5-10 ani.

 

 

Detalii

84,00 lei

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 8 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 8 puncte care pot fi schimbate într-un cupon de 2,40 lei.

Add to my wishlist

Congratulations!
Please note that this list has been automatically created
Product added to the list
Close
Log in

You need to be logged in order to add products to a list

Sorry!

Please contact the shop first to be allowed to create a list

Cum îi ajută pe copii?

Copiii au ocazia de a-și folosi cunoștințele despre culori primare și secundare pentru a acumula un punctaj cât mai mare.

Cum se joacă?

Se amestecă împreună toate cartonașele cu flori și cele mister. Se așază pe planșa de joc 25 cartonașe mister cu fața în sus. Restul se pun în teanc cu fața în jos.

Se amestecă separat cartonașele buchet, din care se iau apoi 4 cartonașe și se pun lângă planșa de joc, cu fața în sus. Restul rămân în teanc, întoarse, fără a fi vizibile jucătorilor.

Fiecare jucător primește câte 2 cartonașe stropitori și alege un pion grădinar pe care îl așază în dreptul unuia dintre cartonașele de pe planșa de joc, pe marginea tablei.

Se poate completa planșa de joc cu o floare folosind stropitoarea. Se schimbă un cartonaș stropitoare primit la începutul jocului cu primul cartonaș din teancul cu flori și mistere, și adaugă acest cartonaș pe planșa de joc pe o căsuță liberă (care să nu fie ocupată de un pion grădinar).

Pionul grădinar se mută o singură căsuță pe tură doar orizontal sau vertical, nu și pe diagonală. Odată aterizat pe o căsuță pe care se află un cartonaș floare, pionul capturează cartonașul și îl așază în dreptul său în afara planșei de joc, cu fața în sus.

Dacă un jucător are în dreptul său flori câștigate cu ajutorul cărora poate forma unul din cele 4 buchete alese la începutul jocului, trebuie să puna jos cartonașele cu flori corespunzătoare și să ia buchetul. Va întoarce un nou cartonaș buchet, astfel încât să existe mereu 4 variante de buchet pe care le pot crea jucătorii.

Niciun jucător nu are voie să aibă mai mult de 5 cartonașe cu flori în dreptul său. Dacă pe parcursul jocului un jucător câștigă un al 6-lea cartonaș cu floare, trebuie să cedeze unul, oricare dorește. din cele pe care le are deja.

Jocul se termină atunci când un jucător are 8 puncte calculate însumând punctele de pe cartonașele buchețele pe care le-a adunat de-a lungul jocului.

  • Dimensiune cutie: 21,5 cm / 21,5 cm / 3 cm
  • Categorie: Strategie
  • Număr jucători: 2 - 4
  • Vârstă recomandată de producător: 6 - 99
  • Durată joc: 10 minute
  • Jucători: Mai mulți
  • Producator: Djeco, Franta

Scrieti o recenzie

FLORA COLOR

FLORA COLOR

De ce ne place?

 

Cei 4 iepurași grădinari se străduiesc să cultive și să aleagă cele mai frumoase flori pentru buchetele lor. Un joc în care trebuie să iei cele mai bune decizii în mutatea iepurașului pentru a crea buchețele cât mai mari și valoroase.

Vârstă recomandată: 5-10 ani.

 

 

Scrieti o recenzie

alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: