În stoc

FROGGIT

SGM501

De ce ne place?

Froggit este un joc distractiv de strategie, care educă răbdarea și perseverența în atingerea obiectivului propus. Primul jucător care trece iazul cu toată familia sa de broaște și ajunge la linia de final câștigă jocul.

detalii mai jos ... 

Detalii

155,00 lei

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 15 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 15 puncte care pot fi schimbate într-un cupon de 4,50 lei.

Add to my wishlist

Congratulations!
Please note that this list has been automatically created
Product added to the list
Close
Log in

You need to be logged in order to add products to a list

Sorry!

Please contact the shop first to be allowed to create a list

Cum îi ajută pe copii?

Jocul este unul de strategie îmbinată cu logică spațială, educă răbdarea și perseverența în atingerea obiectivului propus.

 

Cum se joacă?

Cel mai tânăr jucător începe, iar apoi se continuă în ordinea acelor de ceas. În tura lor, jucătorii pot muta o singură broască de culoarea proprie. Ei pot muta atât o broască de la linia de start sau o broască care se afla deja pe planșa de joc. Odata ce broasca a parăsit zona de început aceasta nu se mai poate întoarce până ajunge la linia de final, excepție făcând situația în care este întoarsă înapoi la linia de start de către pește( vezi”mișcatul peștelui”). Odată ce o broască a ajuns la linia de final aceasta nu poate reintra în iaz. 

Broaștele se miscă sărind pe frunzele de lotus libere. Numărul săriturilor pe care o broască le face depinde de mărimea broaștei:

  • O broască mare poate sări o dată sau de două ori.       
  • O broască mică poate sări  o dată, de două sau de trei ori.

Sunt diferite tipuri de sărit care pot fi combinate până când numărul maxim de sărituri este atins.

  • O broască poate sări direct pe o frunză de lotus adiacentă.
  • Sau o broască poate sări peste o singură broască adiacentă, indiferent de marimea sau culoarea acesteia, pe frunza de lotus liberă chiar în spatele acesteia, în aceași direcție a liniei. O broască nu poate sari niciodată peste un pește.

Exemplu: Broasca mare portocalie sare prima dată peste o broască mare albastră, apoi mai sare o dată peste o broască mică albastră. Aici broasca mare portocalie trebuie să se oprească pentru că a atins numărul maxim de sărituri.

Dacă un jucător nu poate muta niciuna din broaștele sale în tura sa, el trebuie să mute peștele pe o frunză de lotus pe care se află o broască care blochează mutarea uneia dintre broaștele sale. Dacă peștele în sine blochează mutarea broaștelor sale, mută peștele pe orice frunză de lotus din iaz, fără o limită de maxim două frunze distanța, ca de obicei. Mută peștele în așa fel încât să creezi o mutare pentru tura următoare.

Sfârșitul jocului: Primul jucător care trece iazul cu toata familia sa de broaște și ajunge la linia de final câștigă jocul!

  • Dimensiune cutie: 24 cm/24 cm /6 cm
  • Categorie: maximizarea beneficiilor
  • Număr jucători: 2 - 6
  • Vârstă recomandată de producător: +6
  • Durată joc: 20 minute
  • Jucători: Mai mulți
  • Producator: Smart Games, Belgia
  • Vârstă: de la 6 ANI

Scrieti o recenzie

FROGGIT

FROGGIT

De ce ne place?

Froggit este un joc distractiv de strategie, care educă răbdarea și perseverența în atingerea obiectivului propus. Primul jucător care trece iazul cu toată familia sa de broaște și ajunge la linia de final câștigă jocul.

detalii mai jos ... 

Scrieti o recenzie

alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: