Arcada cu Jocuri

BK2167

12 jocuri incluse

Detalii

112,00 lei

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 11 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 11 puncte care pot fi schimbate într-un cupon de 3,30 lei.

Add to my wishlist

Congratulations!
Please note that this list has been automatically created
Product added to the list
Close
Log in

You need to be logged in order to add products to a list

Sorry!

Please contact the shop first to be allowed to create a list

Utilizati surubelnita inclusa pentru a asambla controlerul, construiti cutia cu jocuri si conectati componentele: ecran, difuzor si sursa de alimentare. Personalizeaza-ti cutia cu autocolante. Descoperiti 12 jocuri inspirate din jocurile clasice: puzzle, sarpe, breakout si altele

Contine: 4 panouri din lemn, 1 ecran , 1 controler, 1 carcasa superioara, 1 carcasa inferioara, 1 placa de circuite, butoane, 1 placa conductiva, 1 difuzor, 1 adeziv cu doua fete, 1 compartiment superior, 2 conectori albi, 2 suruburi lungi, 2 piulite, 6 suruburi, 1 surubelnita, 1 foaie cu autocolante. 

Varsta recomandata: 8 ani+

Dimensiunile cutiei: 25.00 x 07.00 x 25.00 cm

Baterii: Necesita 2 baterii LR06-AA neincluse

Avertisment: Numai pentru copiii cu varsta de 8 ani si peste. Avertisment: Nu este potrivit pentru copiii sub 3 ani din vauza pieselor mici care pot fi ingerate. pericol de sufocare. Avertisment: A se utiliza sub supravegherea directa a unui adult. Prezenta punctelor si a marginilor ascutite functionale. Pastrati ambalajul pentru referinte viitoare. Culorile si continutul pot varia usor. 

Necesita 2 baterii LR06-AA neincluse. Bateriile trebuie schimbate de catre un adult. Bateriile sunt clasificate ca DEEE si trebuie aruncate in siguranta cand nu mai sunt necesare. 

 

"

  • Dimensiune cutie: 25.00 x 07.00 x 25.00 cm
  • Categorie: jucării cu activități
  • Producator: Buki, Franța
  • Vârstă: de la 8 ANI
Atelier Borne Arcade - 2167 - BUKI France

Scrieti o recenzie

Arcada cu Jocuri

Arcada cu Jocuri

12 jocuri incluse

Scrieti o recenzie